THE NIGHT TIME HEROES BLUES BAND
za. 4 mei – 21.00 u. 

The Night Time Heroes Blues Band brengt dampende en swingende blues die het publiek onderdompelt in broeierige swamps, rammelende juke joints en hot city ball rooms. Dat wist menig publiek van swingende cafés en bluesfestivals natuurlijk al lang.

Frontman Karel Meganck wist zich eind vorig jaar nu ook voor heel televisiekijkend Vlaanderen te bewijzen in de eerste editie van ‘The Voice Senior’. In de finale mocht zijn ronduit schitterende versie van o.a. ‘Hoochie Coochie Man‘ op groot enthousiasme rekenen.

In de jaren ’80 was Karel student in Leuven en als dusdanig werkte hij in de Muntstraat als barman in De Gulp, het in die tijd gekende café van Gibbe Van Wezer, waar ook Jan Sprengers toen achter de toog stond. Optreden in de Muntstraat is voor hem dan ook een beetje als thuiskomen. Verwacht je alvast aan een stevige ritmesectie van een bezeten drummer, een gedreven bassist en een rockende pianist, met daarbij een schitterende gitarist, een opzwepende saxofonist en een charismatische zanger/ smoelschuiver.

The blues is their passion, your good time their goal!
Be sure to wear your dancing shoes…

16882685-9b2c-425d-9a36-a65c9ae48a29

Naar het overzicht van de Libertadfeesten