ROLAND & ERIC MELAERTS
do. 4 mei – 21.00 u. 

Roland aka de Godfather of the Belgium Blues is een ruwe diamant in de bluesbiotoop, met stijlen van folk & blues over country, rock’n roll, rhythm & blues tot wereldmuziek. Roland is alomtegenwoordig in de Belgische muziekscène. Hij is onvoorspelbaar, ongelooflijk goed en heerlijk sympathiek… en dat zal elke barman in het land (en ver daarbuiten) kunnen bevestigen.

Mediafiguur en producer Eric Melaerts is een van de meest veelzijdige topgitaristen van ons land. Melaerts raakte bekend als sessiegitarist voor talloze Belgische en internationale artiesten (Alain Chamfort, Niagara, Joey Balin, Los Vast band, Boudewijn De Groot…). Later vervoegde hij o.a. Soulsister en Clouseau, was hij gastmuzikant bij tal van artiesten en was hij bij zowat elk belangrijk muziekprogramma een veel gevraagd jurylid.

Beide klassebakken ademen muziek en trakteerden de Libertad al meermaals op fenomenale concerten waarbij ze het meer dan enthousiast publiek deden smeken naar méér, maar nog nooit deden ze dit samen op het Libertadpodium! Harde beats en slideguitars op een zwerftocht door Folk, Blues, Poëzie en uiteraard Kierewieterij…

Melaerts & Van Campenhout, de niet te missen opener van de 34ste Libertadfeesten!

16882685-9b2c-425d-9a36-a65c9ae48a29

Naar het overzicht van de Libertadfeesten