pIE p.KLEIN
vr. 4 mei – 21.00 u. 

Deze vijfkoppig band (spreek uit: pie pee klein) combineert de wereldmuziek en ambiance van Bart Peeters, het theater en luisterlied van De Nieuwe Snaar en de rock’n’roll en ballen van Clement Peerens. Hun Nederlandstalige teksten zijn geschift en grappig, vol woordspelerij en waarheden.

pIE p.KLEIN speelt pop, kleinkunst, ska en cabaret, met vleugen techno, tango, funk, folk en house en vormt eigenlijk de missing link tussen stand-up-ska, patchankapop en cabaretpunk. Ze speelden al in vele zalen, cultuurcentra en op diverse wereld-, familie- en punkrock festivals, werden twee keer halve finalist van de Nekkawedstrijd én ook van de Nederpopprijs en ze verzorgden het voorprogramma van o.a. The Levellers, Bart Peeters, Gers Pardoel, Paul Michiels, Urbanus & De Fanfaar, Axelle Red, Antwerp-Gipsy-Ska-Orchestra, Meuris, Katastroof, The Kids, Red Zebra, …

Vol energie en goesting bestijgt dit muzikaal rariteitenkabinet (inclusief blazerssectie) nu ook het Libertadpodium om te zorgen voor spontane blijdschap en een gegarandeerd swingend publiek.

16882685-9b2c-425d-9a36-a65c9ae48a29

Naar het overzicht van de Libertadfeesten