LESS AUTRE
do. 11 mei – 21.00 u.

Less AUTRE is een vijfkoppige band met een eigen eclectische sound die gaat van indie tot rock en pop met daarover een unieke alternatieve saus.

Ze wisselen eigen nummers af met cultklassiekers van The Cure, The Doors en Serge Gainsbourg die een Franstalige bewerking kregen.

Alle 5 bandleden hebben elkaar gevonden tijdens een scharnierpunt in hun leven, onder impuls van zanger Peter die zijn job stopte om een ander leven te hebben en een rockband wou beginnen.

Volgens gerenommeerde muziekblog DAMUSIC klinkt Less AUTRE met die sax en zang in het Frans ‘op en top Belgisch, maar tegelijk internationaal en helemaal klaar om in de voetsporen van pakweg Morphine te treden’.
Singles van hun aankomende debuut EP ‘Eh OUI? Ah OUI!’ werden positief onthaald door zowel (lokale) buitenlandse als binnenlandse media. Zo kreeg ‘Pauvre De Moi’ reeds airplay op Radio 1 en Radio Willy (Marcel VT) en werden ‘Pauvre De Moi’ en de laatste single ‘Mon Jardin’ door Spotify opgenomen in hun editorial playlists (New Music Friday).
Ook ‘De Morgen’ viel voor Pauvre De Moi en plaatste de song in hun ‘Spot On’ playlist.

Op hun officiële release tour is het nog even wachten tot het najaar, maar dat zal hen niet weerhouden om ons op de Libertadplanken alvast te trakteren op enkele nummers van hun in september te verschijnen EP.

We kunnen al niet wachten!

Naar het overzicht van de Libertadfeesten