De libertadfeesten komen eraan!

In mei bestaat de onverslijtbare kroeg Libertad 35 jaar en dat wordt gevierd met een speciale editie van de Libertadfeesten. Deze werden in 1986 voor de eerste keer georganiseerd n.a.v. het 5-jarig bestaan van het café. De feesten waren een zodanig succes dat er onmiddellijk besloten werd om hier een jaarlijkse traditie van te maken.

De goede sfeer, de zeer goede akoestiek, de sympathie voor de professionele kleinschaligheid…. zorgden ervoor dat vele artiesten in de loop der jaren met zichtbaar plezier op dit podium wilden staan:
Roland Van Campenhout, Guy Swinnen, Armand, Big Bill, Kris De Bruyne, Jan Hautekiet, Kevin Ayers, Kevin Coyne, Elliot Murphy, Zornik, Thé Lau, Hugo Boogaerts, Carloz Diaz, Walter De Buck, Gabriel Rios, De Dolfijntjes, Metal Molly, Jan de Smet, Marc de Bel, Djamel, Patrick Riguelle, Jean-Marie Aerts, Filip Casteels, Admiral Freebee, William Reven, Pieter-Jan De Smet, Kathleen Vandenhoudt, Ben Crabbé, Elvis Peeters & de Legende, Juan Masondo met Masondo Senior, Mitsoobishi Jackson, Whip, Seat Sniffers, Jean Blaute, André Brasseur, Steven De bruyn, Guido Belcanto, Paul Michiels, Axl Peleman, Felice, Lightnin’ Guy, Derek, Paul ‘Boogie Boy’ Ambach, Berry Quincy, Gert Bettens, Pendulum, Love Substitutes, Neeka, Donkey Diesel, Wigbert, The Skyblasters, Buurman, Milow, Stash, Yevgueni, Jean-Marie Aerts, Dany Lademacher, Stijn Meuris, Rony Verbiest, John Watts, Raymond van het Groenewoud……. stonden hier – dikwijls zelfs verschillende keren – op het podium.

Voor haar 35ste verjaardag heeft de Libertad dit jaar dan ook dit speciaal programma in elkaar gebokst.

Have fun!